Facebook

Случайные записи в Блогах
Коли я бачу, що спати залишається не більше 6 годин, то випиваю перед сном 1 порцію мелатоніна, не для того, щоб швидше заснути (бо коли втомлений і при цьому не пересилив сонливість, а відразу ліг - то я відключаюсь практично миттєво), а для того, щоб за 5-6 годин сну ВИСПАТИСЬ ЕФЕКТИВНІШЕ. Наприклад, сьогодні я себе почуваю прекрасно, і більш виспаним, як за 8 годин сну в неділю. А бадьорий настрій і натхнення на роботу дорогого вартує.  Подробнее→
Якщо я буду пити вітаміни, я не поправлюсь?
А якщо я хочу набрати вагу, чи треба мені вітаміни?
Відповіді на ці запитання читайте в статті Сергія Філіпчука.
  Подробнее→

Здравствуйте, друзья. Сегодня я хочу рассказать о классификации предтренировочных комплексов на основе их действия, которую я определил лично для себя.

  Подробнее→

Сегодня я бы хотел немного рассказать о BCAA аминокислотах с конкретными примерами.

  Подробнее→

Главный герой данной статьи – Дендробиум.

  Подробнее→
Universal Animal Pak vs Myology Ultra Man Sports Multi vs Puritan’s Pride Ultra Vita Man vs Optimum Nutrition - Opti Men
Иногда правда не так очевидна, как может показаться на первый взгляд...

   Подробнее→
Сегодня на рынке витаминных добавок существует такое количество разнообразных продуктов и производителей, что даже опытным в этой сфере, иногда трудно выбрать - что действительно необходимо принимать для здоровья, а что будет бесполезной тратой средств? На самом деле, с такими вопросами я встречаюсь каждый день, поэтому появилась идея выделить ТОП-3 добавок для здоровья, которые необходимы каждому, а также кратко рассказать, как правильно их выбирать.  Подробнее→

Здравствуйте, друзья. Меня зовут Сергей Филипчук, и с этого дня я буду вести свой Блог на сайте inFit. Зачем мне нужен этот Блог, и о чем я собираюсь писать?

  Подробнее→
Universal Animal Pak vs Myology Ultra Man Sports Multi vs Puritan’s Pride Ultra Vita Man vs Optimum Nutrition - Opti Men
Інколи правда не така очевидна, як здається на перший погляд...
  Подробнее→
Продавці з різних сект мережевого маркетингу все більше уваги приділяють так званим "домашнім тестам омега-3 на якість", в ході яких показують, що деякі продукти омега-3 розплавляють пінопласт, а інші - ні. Це призводить до непорозуміння,  як ці продукти працюють з точки зору користі для організму і безпеки. На жаль, використання цих трюків може збити з пантелику або навіть відлякати людей від прийняття цього натурального продукту, який необхідний для здоров'я людини. Не обманюйте себе цими "тестами"! Якщо хтось спробує використати експеримент з пінопластом як доказ переваги одного продукту над іншим - раджу посилати до біса такого продавця, бо він намагається вами маніпулювати! Жоден якісний продукт не потребує маніпуляцій та психологічного впливу на клієнта для того, щоб його продати!  Подробнее→
Сьогодні на ринку вітамінних добавок існує така кількість різноманітних продуктів  та виробників, що навіть досвідченим в цій сфері, інколи важко вибрати - що справді необхідно вживати для здоров’я, а що буде даремним витрачанням коштів? Насправді, з такими запитаннями я зустрічаюся щодня, тому з’явилась ідея виділити ТОП-3 добавок для здоров’я, які необхідні кожному, а також коротко розказати, як правильно їх вибирати.
Ці категорії продуктів однаково необхідні як для чоловіків, так і для прекрасної половини людства.
  Подробнее→
Хочу поделиться как можно с большим количеством людей тем огнем радости, энергии и мотивации, который горит сейчас в моей груди!  Подробнее→

Руйнуємо міфи. Битва титанів: Animal Pak vs Opti Men vs MYOLOGY Ultra Man Sports Multi

  • 12 мая 2018 12:41:59
  • Отзывы : 2

Інколи правда не така очевидна, як здається на перший погляд...
Universal Animal Pak vs Myology Ultra Man Sports Multi vs Puritan’s Pride Ultra Vita Man vs Optimum Nutrition - Opti Men
Myology Ultra Man Sports Multi vs Universal Animal Pak


Автор: Сергій Філіпчук
Facebook
Instagram

Коли я особисто консультую клієнтів магазинів мережі INFIT, інколи доводиться повторювати фактично одну і ту ж інформацію. Тому доцільніше буде сформулювати відповіді на найбільш часті або дуже цікаві запитання у вигляді коротких статей.

Ідея цієї статті виникла, коли мене в черговий раз запитали про Animal Pak.

Universal Animal pak - вітаміни для покращення продуктивності  | https://infit.com.ua

Інтуїція підказує, що зараз мене закидають шапками і “олдскул-спортсмени”, і фанати Animal Pak, і продавці спортивного харчування, які не звикли аналізувати продукт “під мікроскопом”, а продають те, що легко продавати, бо воно “на слуху”.
Але, як казав афінський державний діяч Фемістокл: “Бий, але вислухай”...

Ні в якому разі не хочу применшувати цінності Animal Pak, проте… Люди настільки дивуються, коли питають мене, які вітаміни я п’ю зимою-весною, і у відповідь чують не Animal Pak, а Ultra Man Sports від Myology (окрема торгова марка для спортсменів від відомого і дуже класного виробника Puritan’s Pride), що простіше написати окрему статтю з цього приводу, ніж постійно обгрунтовувати мій особистий вибір.
Animal Pak від Universal Nutrition - це крутий комплекс, але є нюанси… :)

1. Склад на банці Animal Pak написаний на ДВА пакетики. Дуже крутий маркетинговий хід, справді. Тобто виробник пише вживати 2 пакетики на день при сильних фізичних навантаженнях, і дає табличку інгредієнтів відповідно на день, а не на пакетик. Але таким чином вживати є сенс хіба що в період підготовки до змагань, та я фактично не бачив  нікого, щоб їли реально по 2 пакети, бо при такому прийомі Animal Pak виходить вдвічі дорожчий, адже його вистачить вже не на 44 дні, а на 22. І при цьому, мало з тих, хто каже: “Animal Pak - найкрутіший комплекс, там дозування найкращі”, звертав увагу на те, що це дозування треба поділити на два, якщо приймаєш по 1 пакетику в день.
2. Випити 11 таблеток Animal Pak багато кому нелегко, а якщо вживати 2 пакетики, то треба випити 22 таблетки.
Universal Animal Pak - 11 таблеток   | https://infit.com.ua

3. Animal Pak містить амінокислоти в невеликій кількості - як і чоловічі вітаміни Puritans - Ultra Vita Man та Myology - Ultra Man Sports.  При цьому порівнювати їх по вмісту амінокислот не має сенсу. Адже якщо взяти окремо амінокислоти в таблетках - це завжди більші дози амінок, і ніякі вітаміни не потягаються з окремим продуктом по вмісту амінокислот.
  
4. Якщо прийняти до уваги те, що практично всі п'ють Animal Pak по 1 пакету, то варто і дозування рівняти, поділивши його на два. І тоді виходить, що у вітамінах Пурітанс/Міолоджі дозування на день (в двох каплетах) по більшості інгредієнтів буде більшим, ніж в Animal Pak!!! А по деяких важливих компонентах (вітамін Д, біотин, вітамін В-12, селен, мідь, хром) - в Пурітанса/Міолоджі дозування більше, ніж навіть в двох пакетиках Animal Pak!!! Важливо, що такого елементу, як молібден в Animal Pak взагалі немає, хоча в Пурітанса/Міолоджі є аж 72-75 мкг на порцію. (Молібден допомагає запобігти карієсу, бере участь в регуляції обмінних процесів і процесів росту, покращує склад крові, допомагає виробленню гемоглобіну та виведенню з організму сечової кислоти (від накопичення якої розвивається подагра).

5. Швидкість засвоювання. Не всі знають, що деякі вітаміни та мінерали не можуть засвоюватися одночасно, тому що вони або руйнують один одного, або погіршують чи взагалі блокують всмоктування інших компонентів.
Наприклад: кальцій і залізо конкурують за засвоєння їх організмом, і як наслідок - при одночасному прийомі заліза засвоюється в два рази менше. Аналогічна ситуація з залізом та хромом. На інших комбінаціях не зупиняюсь, тому що це вже тема іншої статті.

Та нам і не потрібно запам’ятовувати ці всі комбінації мікронутрієнтів - антагоністів.
Наше завдання - обрати хорошого виробника вітамінних комплексів, який вже врахував всі нюанси і зробив максимально ефективну по засвоєнню формулу.
За це я й полюбив вітаміни Puritan’s Pride і Myology: всі преуміум-формули мультивітамінних комплексів цих виробників (і Ultra Vita Man та Ultra Man Sports для чоловіків, і Ultra Woman Daily Multi для жінок, і формули для літніх людей) виробляються за спеціальною технологією сповільненого засвоювання Timed Release, яка і вирішує проблему з мікронутрієнтами-антагоністами.
Myology Ultra Man Sports Multi | https://infit.com.ua

Виходить, в будь-яких дешевих вітамінах не тільки нижчі дозування, але й значно нижчий рівень засвоюваності компонентів, які є!
Та виробникам часто невигідно про це говорити, і в більшості випадків люди не звертають увагу на технологічність бренду, який випускає певний продукт. А це не менш важливий пункт, як і власне дозування діючих компонентів!
Тому, коли мене питають пораду по вітамінних комплексах, я однозначно раджу обирати Timed Release формули серед асортименту Puritan’s Pride.

6. Ціна. Середня роздрібна ціна за Animal Pak в Україні - 950 грн, Puritans - Ultra Vita Man та Myology - Ultra Man Sports - по 550 грн за банку 90 каплет відповідно. Пурітанс/Міолоджі потрібно пити 2 каплети на день, вранці та ввечері. Отримуємо гарний курс на 45 днів. Якщо пити Animal Pak по 1 пакетику в день - то виходить курс 44 дні за майже вдвічі більшою ціною, при цьому дозування по ключових компонентах будуть навіть дещо поступатись. Якщо пити Animal Pak по 2 пакетики на день, то отримуємо в 4 рази дорожчий курс вітамінів при невеликому збільшенні дозувань по ключових компонентах.
Таким чином, відповіді на багато запитань можна отримати за допомогою елементарної математики.
Яка ж різниця між  Puritan’s Pride - Ultra Vita Man та Myology - Ultra Man Sports? Ultra Vita Man - це преміум-формула мультивітамінного комплексу для чоловіків незалежно від того, займаються вони спортом, чи ні.
А Myology  відноситься до спортивного підрозділу компанії Puritan’s Pride, тому й Ultra Man Sports - це дуже схожа преміум-формула полівітамінів для чоловіків, але ще з  більшими дозуваннями тих компонентів, які вкрай необхідні при дуже активному способі життя, зокрема  вітамінів групи В.

Тому при заняттях спортом  я завжди беру саме Ultra Man Sports від Myology.
Update. Досить багато запитань і відносно вітамінних комплексів Optimum Nutrition - Opti Men та Opti Woman.
В них розібратися дуже легко, і як збалансований продукт вони подобаються мені більше, ніж Animal Pak! В тому числі і розмежуванням на чоловічу на жіночу формули, аналогічно, як і в продуктах Puritan’s Pride.
Та на мою думку, вони все-таки теж поступаються комплексам Puritan’s Pride/Myology саме по двох пунктах: швидкість засвоювання (без Timed Release формули) та ціною (Opti-Men треба вживати 3 таблетки на порцію, а не 2, тому в результаті перерахунку на курс прийому вони виходять дорожче, ніж Puritan’s Pride).
Puritans Pride - Ultra Vita Man | https://infit.com.ua
Якщо підвести підсумки, то мій особистий рейтинг виходить таким:
3 місце - Animal Pak від Universal (при умові вживання 1 пакетику на день);
2 місце - Opti-men/Opti-Woman від Optimum Nutrition;
1 місце - Myology Ultra Men Sports/Ultra Vita Man/Ultra Woman Daily Multi від Puritan’s Pride.
Якщо Animal Pak пити по 2 пакетики на день, то він виходить на перше місце тільки за умови, що ціна не має значення. Але такий прийом має сенс лише для виступаючих спортсменів незалежно від виду спорту в останні 2 тижні перед змаганнями і в день змагань зокрема. В такому випадку питання ціни відходить на задній план, і Animal Pak буде чудовим помічником у підготовці.


У всіх інших випадках раджу обирати вітаміни Ultra Man Sports від Myology для активних чоловіків, Ultra Vita Man від Puritan’s Pride для чоловіків, які не мають фізичних навантажень, і Ultra Woman Daily Multi від Puritan’s Pride для жінок (не рекомендується в період лактації чи вагітності).
Puritans Pride - Ultra Woman Daily Multi | https://infit.com.ua
Порівняти склад вище названих продуктів по кожному інгредієнту можна, скориставшись кнопку “порівняння” за посиланнями:    

Universal - Animal Pak
Myology - Ultra Man Sports
Puritan's Pride - Ultra Vita Man
Optimum Nutrition - Opti-Men
Puritan's Pride - Ultra Woman Daily Multi
Optimum Nutrition - Opti-Women

 
 
Оставить отзыв ↓
 
 
 

 

Быстрый заказ
Пожалуйста, укажите имя и свой номер телефона, чтобы мы могли связаться с Вами

captchacaptchacaptchacaptcha