Facebook

Случайные записи в Блогах

Сегодня я бы хотел немного рассказать о BCAA аминокислотах с конкретными примерами.

  Подробнее→
Сегодня на рынке витаминных добавок существует такое количество разнообразных продуктов и производителей, что даже опытным в этой сфере, иногда трудно выбрать - что действительно необходимо принимать для здоровья, а что будет бесполезной тратой средств? На самом деле, с такими вопросами я встречаюсь каждый день, поэтому появилась идея выделить ТОП-3 добавок для здоровья, которые необходимы каждому, а также кратко рассказать, как правильно их выбирать.  Подробнее→
Universal Animal Pak vs Myology Ultra Man Sports Multi vs Puritan’s Pride Ultra Vita Man vs Optimum Nutrition - Opti Men
Інколи правда не така очевидна, як здається на перший погляд...
  Подробнее→
Продавці з різних сект мережевого маркетингу все більше уваги приділяють так званим "домашнім тестам омега-3 на якість", в ході яких показують, що деякі продукти омега-3 розплавляють пінопласт, а інші - ні. Це призводить до непорозуміння,  як ці продукти працюють з точки зору користі для організму і безпеки. На жаль, використання цих трюків може збити з пантелику або навіть відлякати людей від прийняття цього натурального продукту, який необхідний для здоров'я людини. Не обманюйте себе цими "тестами"! Якщо хтось спробує використати експеримент з пінопластом як доказ переваги одного продукту над іншим - раджу посилати до біса такого продавця, бо він намагається вами маніпулювати! Жоден якісний продукт не потребує маніпуляцій та психологічного впливу на клієнта для того, щоб його продати!  Подробнее→

Здравствуйте, друзья. Меня зовут Сергей Филипчук, и с этого дня я буду вести свой Блог на сайте inFit. Зачем мне нужен этот Блог, и о чем я собираюсь писать?

  Подробнее→

Главный герой данной статьи – Дендробиум.

  Подробнее→
Хочу поделиться как можно с большим количеством людей тем огнем радости, энергии и мотивации, который горит сейчас в моей груди!  Подробнее→
Universal Animal Pak vs Myology Ultra Man Sports Multi vs Puritan’s Pride Ultra Vita Man vs Optimum Nutrition - Opti Men
Иногда правда не так очевидна, как может показаться на первый взгляд...

   Подробнее→

Здравствуйте, друзья. Сегодня я хочу рассказать о классификации предтренировочных комплексов на основе их действия, которую я определил лично для себя.

  Подробнее→
Сьогодні на ринку вітамінних добавок існує така кількість різноманітних продуктів  та виробників, що навіть досвідченим в цій сфері, інколи важко вибрати - що справді необхідно вживати для здоров’я, а що буде даремним витрачанням коштів? Насправді, з такими запитаннями я зустрічаюся щодня, тому з’явилась ідея виділити ТОП-3 добавок для здоров’я, які необхідні кожному, а також коротко розказати, як правильно їх вибирати.
Ці категорії продуктів однаково необхідні як для чоловіків, так і для прекрасної половини людства.
  Подробнее→
Коли я бачу, що спати залишається не більше 6 годин, то випиваю перед сном 1 порцію мелатоніна, не для того, щоб швидше заснути (бо коли втомлений і при цьому не пересилив сонливість, а відразу ліг - то я відключаюсь практично миттєво), а для того, щоб за 5-6 годин сну ВИСПАТИСЬ ЕФЕКТИВНІШЕ. Наприклад, сьогодні я себе почуваю прекрасно, і більш виспаним, як за 8 годин сну в неділю. А бадьорий настрій і натхнення на роботу дорогого вартує.  Подробнее→
Якщо я буду пити вітаміни, я не поправлюсь?
А якщо я хочу набрати вагу, чи треба мені вітаміни?
Відповіді на ці запитання читайте в статті Сергія Філіпчука.
  Подробнее→

Підтримка здоровя разом з Puritan's Pride

  • 21 июля 2018 12:20:44
  • Просмотров: 2692

Як на рахунок вітаміну Е?
На сьогоднішній день вітамін Е отримав назву “чудо вітаміна” через його позитивний вплив у будь-якій галузі здоров’я. Дізнайтесь чим він може допомогти і чому його потрібно вживати більше!
 
Спочатку вважалося, що вітамін Е - просто  рослинний жир, функція якого є лише репродуктивною. Однак, тепер вітамін Е включає більш розширений обсяг функцій.
 
Що таке вітамін Е?
Вітамін Е - незамінний вітамін, який не виробляється організмом, а надходить разом з їжею. Вітамін Е є жиророзчинним вітаміном, і в організмі він знаходиться переважно в клітинних мембранах. Термін "вітамін Е" насправді є загальним терміном для групи складних хімічних речовин, що називаються токотрієнолами і токоферолами, включаючи альфа, бета, гамма і дельта-токоферол, причому альфа-токоферол є найбільш поширеним.
 
Як працює вітамін Е?
 
В першу чергу, це сильний антиоксидант. Щоб зрозуміти, як функціонують антиоксиданти, потрібно спочатку зрозуміти, що таке вільні радикали і як вони функціонують в організмі. Вільні радикали є токсичними сполуками, які природним чином утворюються в організмі як побічний продукт метаболічного окислення. Вільні радикали утворюються, коли негативно заряджений електрон втрачається з їхньої хімічної структури, результатом є нестабільний ренегат, який руйнує тканини в пошуках вільного електрона.
 
У надлишку вони можуть бути надзвичайно шкідливими, оскільки мають здатність притягувати електрони від мембран клітин, що призводить до їхнього пошкодження, а також до нездатності клітини нормально функціонувати.
Фактори, при контакті з якими відбувається вироблення вільних радикалів у надмірній кількості:
  1. Забруднене повітря або вода;
  2. Отруйні хімічні речовини;
  3. Сигаретний дим.
Тобто в основному від простого повсякденного життя.
 
Найбільш ефективним способом протидії шкідливим впливам вільних радикалів є їхня "стабілізація" або "нейтралізація" . Саме це є функцією антиоксидантів. Антиоксиданти, такі як вітамін Е, є потужними нейтралізаторами вільних радикалів. Вони зупиняють дії вільних радикалів до моменту їхнього впливу на клітину, передаючи вільний електрон вільним радикалам, таким чином стабілізують систему. Це надзвичайно важливо, оскільки негативний вплив вільних радикалів може спровокувати такі проблеми як передчасне старіння, рак, ішемічна хвороба серця, катаракта, а також ряд інших дегенеративних захворювань. Щоб дія антиоксиданта була ефективною, варто приймати С у поєднанні з вітаміном Е.
 
Другою функцією є здатність зменшувати тяжкість запальних розладів, таких як ревматоїдний артрит, а також передменструальний синдром, і порушення кровообігу, такі як нічні спазми ніг.
 
По-третє, вітамін Е має здатність зупинити перетворення нітритів, що містяться в копчених, маринованих і в'ялених продуктах, до нітрозамінів у шлунку. Встановлено, що нітрозаміни є сильними провокаторами ракової пухлини.
 
Також, було вказано, що вітамін Е уповільнює зростання клітин гладких м'язів, які беруть участь у розвитку атеросклерозу. Це область досліджень вітаміну Е ще вимагає подальшого розвитку.
 
Вітамін Е та серцево-судинні захворювання
 
Сьогодні однією з найбільш документованих ролей вітаміну Е є захист серцево-судинної системи, зокрема, для профілактики атеросклерозу. Атеросклероз - це процес, при якому холестерин накопичується для утворення воскових бляшок у стінках артерій. Йдеться про холестерин LDL (ліпопротеїн низької щільності), також відомий як "поганий холестерин".
 
LDL окислюється вільними радикалам та накопичується в артеріях, що сприяє виникненню атеросклерозу. Вітамін Е запобігає окисненню “поганого холестерину” і подальшому осадженню на стінках артерій. Крім того, вітамін Е також зупиняє надмірне утворення м'язових клітин у пошкоджених артеріях і контролює згортання крові, що має важливе значення для профілактики серцевих захворювань.
 
Доповідь медичного коледжу від університету Корнелла зазначала: "більшість кардіологів приймають добавку "вітамін Е" для профілактики серцево-судинних захворювань набагато частіше ніж будь-які інші антиоксиданти". З 181 допитаних лікарів вітамін Е був найпопулярнішим антиоксидантом у добовій дозі 400 МЕ.

 
Природний чи синтетичний вітамін Е?
 
Частим питанням серед споживачів є "який краще ... природний або синтетичний вітамін Е?" Щоб відповісти на це запитання, необхідно спочатку зрозуміти різницю між цими двома формами. У більшості випадків організм не розрізняє природну і синтетичну форми. У недавніх дослідженнях було виявлено, що природний вітамін Е краще всмоктується і краще зберігається у порівнянні з його синтетичною формою. Було також виявлено, що люди, які приймають природну форму, мали приблизно в два рази більше рівня вітаміну Е в крові ніж ті, які споживали синтетичну форму.
 
У будь-якому випадку, не важливо яку саме форму вітаміну Е ви вживаєте, головне його наявність в організмі. Якщо Ви вживаєте синтетичний вітамін Е, збільшіть дозування вдвічі від звичайного дозування натурального вітаміну є і ви отримаєте рівність по кількості.
Для розрізнення двох форм природний вітамін Е буде зазначений на етикетці  літерою "d" (тобто d-альфа-токоферол), тоді як синтетичний вітамін E почнеться з "dl" (тобто dl-альфа-токоферол).

 
Вживання
 
Недавні дослідження стверджують, що чоловікам та жінкам варто вживати з їжі по 15мг (22 МЕ натуральної форми та 33 МЕ синтетичної) вітаміну Е. Для запобіганню пошкодження вільнорадикальних клітин, дорослій людині слід приймати по 400 МЕ вітаміну Е щоденно. Таку кількість можна досягти за допомогою дієтичних добавок.
 
У спорті вітамін Е допомагає знизити жирову масу без втрати м'язової. Для кращого ефекту спортсмени можуть вживати вітамін Е по 200-400 МЕ декілька разів на день.
 
Не варто перейматись за побачні ефекти чи передозування. Вітамін Е один із небагатьох вітамінів, передозування яким нічим не шкодить та практично не має побічних ефектів.
 
 
 

 

Быстрый заказ
Пожалуйста, укажите имя и свой номер телефона, чтобы мы могли связаться с Вами

captchacaptchacaptchacaptcha